Op de website van Kinderopvang Wageningen tonen we je ter informatie teksten en afbeeldingen met betrekking tot onze organisatie en onze opvangvormen. Ondanks de vele zorg en aandacht die Kinderopvang Wageningen aan de samenstelling van haar website besteedt, is het mogelijk dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen ten allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Kinderopvang Wageningen zorgt ervoor dat de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven. Desondanks is de informatie op deze website altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de website van Kinderopvang Wageningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Kinderopvang Wageningen bv.

Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kinderopvang Wageningen bv.