Werken bij Kinderopvang Wageningen

Dagopvang op het kinderdagverblijf - Kinderopvang Wageningen

Vacatures

Bekijk al onze actuele vacatures. Zit er een vacature bij die je aanspreekt? We komen graag met je in contact.

Bekijk vacatures

Over ons

Kom meer te weten over Kinderopvang Wageningen als werkgever. Ontdek wat we jou allemaal te bieden hebben.

Meer over ons

Werken bij

Kinderopvang Wageningen

Bij Kinderopvang Wageningen bieden we kinderen een inspirerende, veilige plek waarin we ze aanmoedigen om vanuit een open en onderzoekende houding zichzelf, anderen en hun omgeving te ontdekken. Maar wat ons écht Kinderopvang Wageningen maakt? Dat zijn zonder twijfel onze medewerkers. Bevlogen mensen die dagelijks klaar staan voor onze kinderen. Heb je een passie om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling en ze een leuke tijd te bezorgen? Kom dan bij ons werken!

Wat werken bij ons zo leuk maakt

Een fijne werkplek

Je werkt samen met je collega’s aan de toekomst van kinderen en dat geeft veel voldoening. Elke dag bijdragen aan hun ontwikkeling en zorgen dat ze de beste versie van zichzelf worden. We zijn een mensgerichte organisatie en we doen er alles aan om een fijne werkplek te creëren. Werkgroepen waarin je met ons mee kunt denken, aandacht voor werkgeluk en ontwikkeling van talent.

Bekijk vacatures
Plezier hebben met je collega's - Werken bij Kinderopvang Wageningen
Wie zijn we?

Over Kinderopvang Wageningen

Kinderopvang Wageningen heeft meerdere locaties in Wageningen, waar zo’n 200 medewerkers werken. Dagelijks komen kinderen van 0 tot 13 jaar bij ons spelen, leren en groeien. Iedere locatie met een kinderdagverblijf heeft een mooie, groene ontdektuin en bso-groepen hebben alle ruimte om lekker te spelen. We werken met voor- en vroegschoolse educatie, waarbij we kinderen spelenderwijs stimuleren in hun ontwikkeling. Daarnaast besteden we veel aandacht aan gezonde kinderopvang, waarbij gezond eten en iedere dag bewegen een grote rol spelen.

Lees meer over ons
Samen spelen met blokken op de buitenschoolse opvang - Kinderopvang Wageningen

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures

Wij zijn op zoek naar jou omdat je met veel liefde en plezier met kinderen werkt. En omdat je het leuk vindt om je verder te ontwikkelen op pedagogisch én persoonlijk vlak. Dat vinden we belangrijk. Spreekt dit jou aan, bekijk dan onze vacatures. We komen graag met je in contact.

Bekijk alle vacatures

Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang

 • In overleg
 • Buitenschoolse Opvang
Bekijk vacature Bekijk Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang

Locatiemanager

 • 32-36 uur
 • Algemeen
Bekijk vacature Bekijk Locatiemanager
Leer het vak in de praktijk

Stagelopen

Ben je op zoek naar een stageplaats, of ben je aan het oriënteren op werken in de kinderopvang? Vind de perfecte stageplek die aansluit op je wensen en leerdoelen. Verdeeld over onze locaties hebben we allerlei stageplekken op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Lees alles over stages
Werken en leren tijdens een stage bij Kinderopvang Wageningen
Volg een BBL-traject

Werken en leren

Je leert het meeste door gewoon te doen! Daarom is werken en leren zo’n goede combinatie. Je wordt opgeleid, terwijl je de theorie al in de praktijk uitvoert. Binnen Kinderopvang Wageningen zijn er een aantal BBL-plekken beschikbaar. Wij bieden jou de kans om te werken én leren binnen onze organisatie. Werk, leren, ontwikkelen en salaris: win-win-win!

Ontdek de mogelijkheden
Werken en leren bij Kinderopvang Wageningen

Veelgestelde vragen

 • Welk diploma kwalificeert om in de kinderopvang te mogen werken?

  Wil je weten of je diploma kwalificeert voor werken in de kinderopvang? Check de diplomachecker.

 • Mijn diploma kwalificeert alleen voor werken op de BSO. Welke (aanvullende) opleiding moet ik volgen om ook op het kinderdagverblijf te mogen werken?

  Dit is afhankelijk van jouw vooropleiding. De (aanvullende) opleiding kan variëren van een 60-urige cursus tot aan een MBO opleiding. Wil je weten wat er in jouw geval nodig is, kijk op www.kinderopvang-werkt.nl of neem rechtstreeks contact met hen op door te bellen naar 085-1051850.

 • Wat ga ik verdienen in de kinderopvang?

  De functie Pedagogisch Medewerker is ingeschaald in schaal 6 volgens de Cao Kinderopvang. De Cao is te vinden op de website www.kinderopvang-werkt.nl.

 • Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

  Bij Kinderopvang Wageningen heerst een informele, collegiale sfeer waar medewerkers met trots werken. Naast de uitdagende functie bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, onder andere:

  • Een functie in een Great Place to Work omgeving, wat inhoudt dat aandacht en vertrouwen voor de medewerker centraal staat zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen;
  • In overleg bekijken we hoeveel uren je bij ons op de groep kunt staan en op welke dagen. Dit betekent dat je een vaste aanstelling voor een jaar aangeboden krijgt met daarbij een vast aantal uren.
  • Werken voor een mensgerichte organisatie. Bij ons mag je jezelf zijn. Stimuleren we jouw talent. Denk daarbij aan een jaarlijkse studiemiddag, workshops, interessante werkgroepen, teamuitjes en een spetterend jaarlijks personeelsfeest.
  • Professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hier krijg je begeleiding van onze coaches en ervaren collega’s. Ook zorgen we dat je altijd op de hoogte bent van de laatste pedagogische ontwikkelingen.
  • De functie Pedagogisch Medewerker is ingeschaald in schaal 6 volgens de Cao Kinderopvang.
  • Bijna 6 weken vakantie, een fietsplan, 8% vakantietoeslag en 3% gegarandeerde eindejaarsuitkering.
 • Kan ik een open sollicitatie versturen?

  We hebben altijd een algemene vacature openstaan voor de functie van pedagogisch medewerker. Hebben we geen vacature openstaan die volledig voldoet aan jouw wensen, maar wil je wel solliciteren op zo’n functie, reageer dan op deze algemene vacature en we kijken samen welke mogelijkheden er zijn. Het versturen van een open sollicitatie voor andere functies is helaas niet mogelijk. Uiteraard mag je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 • Ik wil graag stagelopen bij Kinderopvang Wageningen. Kan dit?

  Stagiairs en stagiaires zijn bij ons van harte welkom! We hebben verschillende mogelijkheden op zowel mbo- als hbo-niveau.  Lees hier meer over de mogelijkheden.

 • Ik ben nog niet klaar met mijn hbo-opleiding, kan ik alvast bij jullie werken?

  Als je een hbo-opleiding volgt die kwalificeert voor de kinderopvang, kun je op de bso aan de slag als je 50% van het totaal aantal studiepunten hebt. Met 75% kun je op de dagopvang en bso aan het werk.

Vacatures bekijken

Vacatures

Contact opnemen

Contact