Voor ieder kind een vertrouwde plek

Kinderen ontwikkelen zich pas als ze zich helemaal op hun gemak voelen. Wij creëren een veilige, vertrouwde plek waar kinderen van alle leeftijden zich snel thuis voelen. Kinderen krijgen de ruimte om te leren, groeien en hun eigen talenten te ontdekken.

Kinderdagverblijf - 0 tot 4 jaar - Kinderopvang Wageningen 0-4 jaar

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf is een plek waar kinderen in een vertrouwde, veilige omgeving zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken. Uitdagende ruimtes en leuke activiteiten prikkelen de fantasie en stimuleren de ontwikkeling.

Kinderdagverblijf
Peuteropvang - 2 tot 4 jaar - Kinderopvang Wageningen 2-4 jaar

Peuteropvang

Voor peuters is er volop ruimte om lekker te spelen en te groeien. Ben je op zoek naar hele of halve dagen opvang? Wel of geen opvang in schoolvakanties? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van peuteropvang.

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang - bso - Kinderopvang Wageningen 4-13 jaar

Buitenschoolse opvang

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker ontspannen na schooltijd en in de schoolvakanties. Op de buitenschoolse opvang organiseren we allerlei leuke en leerzame activiteiten en hebben kinderen alle tijd om vrij te spelen.

Buitenschoolse opvang
Van ik, naar wij, naar wereld

Pedagogische visie

Bij Kinderopvang Wageningen vinden wij het belangrijk dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen in zijn eigen tempo. We creëren een veilige en positieve sfeer waarin ieder kind zichzelf mag zijn. We stimuleren kinderen om samen te spelen, te ontdekken en plezier te hebben, met respect voor de ander en de wereld om je heen.

Bekijk onze visie
Samen spelen - Pedagogische visie van Kinderopvang Wageningen
Gezond eten en bewegen

Een gezonde start voor ieder kind

We vinden het belangrijk om kinderen al van jongs af aan te leren wat een gezonde leefstijl inhoudt. Kinderen halen hun energie en vitaminen uit goede voeding. We bieden dagelijks een gevarieerd aanbod aan groente, fruit, brood en gezonde tussendoortjes. Ook beweging is belangrijk voor de ontwikkeling. Er is ruimte voor vrij spel, maar we organiseren ook regelmatig leuke beweegactiviteiten, passend bij iedere leeftijd.

Meer over gezonde kinderopvang
Gezond eten bij Kinderopvang Wageningen

Tarieven

Gebruik onze rekentool

Als je overweegt om gebruik te maken van kinderopvang bij Kinderopvang Wageningen, is het prettig om te weten wat je gaat betalen. Met onze rekentool krijg je snel en eenvoudig inzicht in je maandelijkse kosten. Ook kun je direct zien wat je van de Belastingdienst terugkrijgt. Deze rekentool is niet bedoeld om ons pakketaanbod en actuele opvangmogelijkheden te bekijken.

Naar de rekentool

Ontdek onze locaties

Ben je op zoek naar kinderopvang? Met 14 locaties in Wageningen zijn we altijd in de buurt. Scroll door onze locaties of bekijk welke locatie er dicht bij jou in de buurt is met onze locatiezoeker.

Bekijk onze locaties

Over Kinderopvang Wageningen

Al sinds 1989 is Kinderopvang Wageningen het gezicht in Wageningen als het gaat om kinderopvang. Vertrouwen, persoonlijke aandacht en onze liefde voor kinderen vormen het hart van onze organisatie. Onze pedagogisch medewerkers staan iedere dag voor je klaar om de beste opvang voor jou kind te bieden.

Lees meer over ons

Rondleiding aanvragen

Rondleiding aanvragen

Je kind inschrijven

Inschrijven