Kinderopvang Wageningen is aangesloten bij de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK). Wij hanteren de Algemene voorwaarden voor Kinderopvang, Dagopvang en Buitenschoolse opvang van de branchevereniging.

Bekijk de algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Aanvullend op de Algemene Voorwaarden van Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, hanteert Kinderopvang Wageningen aanvullende leveringsvoorwaarden:

Aanvullende voorwaarden voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang
Algemene voorwaarden vakantieopvang

Privacy- en cookiebeleid

Kinderopvang Wageningen hanteert een privacybeleid. Bekijk ons Privacy- en cookiebeleid hier.

Herroepingsrecht

Na ondertekening van de plaatsingsovereenkomst, geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Na de ondertekendatum heb je 14 dagen bedenktijd en mag je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen en per direct herroepen. Na de melding van herroeping zal de opvang per direct komen te vervallen. Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht? Vul dan dit modelformulier in en stuur deze per mail naar kindplanning@kinderopvang-wageningen.nl. Vermeld bij voorkeur in het onderwerp dat het om ‘herroeping van de overeenkomst’ gaat.

Let op: Is de opvang al gestart tijdens deze 14 dagen bedenktijd (de herroepingstermijn)? Dan heb je nog steeds de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgaaf van redenen en per direct te herroepen. Je betaalt dan slechts voor de al afgenomen opvangdagen.

Voorbeeld

Stel dat je op 1 januari je plaatsingsovereenkomst ondertekent, dan heb je tot en met 15 januari 23:59 uur de mogelijk om deze te herroepen. Als de 14e dag van de bedenktijd in het weekend of op een feestdag valt, dan eindigt jouw bedenktijd op de eerstvolgende werkdag om 23.59 uur.

Terug naar home