Voordelen van de Ouderapp

Krijg inzicht in het dagritme van je baby met onze Ouderapp - Kinderopvang Wageningen

Zicht op het dagritme

Het is prettig als je weet hoe het dagritme van je kleintje eruit ziet op de opvang. Het ritme passen we zoveel mogelijk aan op het ritme thuis. In de app vindt je in het eerste jaar bijvoorbeeld terug wanneer je kindje heeft gegeten, gedronken en geslapen.

Krijg inzicht in de dag met onze Ouderapp - Kinderopvang Wageningen

Inkijkje in de dag

Regelmatig schrijven we een stukje in het dagboek van je kind. Met leuke foto’s erbij, geven we je een inkijkje in de dag, de activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Fotoalbums kun je downloaden als mooie herinnering voor later.

Regel zelf je opvang met onze Ouderapp - Kinderopvang Wageningen

Regel de opvang zelf

Via de Ouderapp kun je ook veel zelf regelen rondom de opvang van je kind. Je kunt bijvoorbeeld alle persoonsgegevens aanpassen, een ruildag aanvragen of je kind afmelden voor een enkele dag of een bepaalde periode.

Persoonlijk contact staat voorop

Met foto’s en verhaaltjes geven we je een mooi inkijkje in een dag op de opvang. Toch staat persoonlijk contact altijd voorop. We maken altijd tijd voor een korte overdracht als je je kind komt halen of brengen. Er is dan ruimte om vragen te stellen of om bijzonderheden te delen met de pedagogisch medewerkers.

Voor het eerst inloggen

Zodra je het opvangcontract getekend hebt, ontvang je van ons de inloggegevens van de Ouderapp 6 weken voor de startdatum van het contract. Hiermee kun je inloggen in de Ouderapp op je smartphone of het Ouderportaal op je laptop of computer

Hulp bij de Ouderapp

We vinden het belangrijk dat je optimaal gebruik kunt maken van de Ouderapp. Heb je hulp nodig bij het installeren of het gebruik van de app? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg.