Rondleiding aanvragen

We snappen dat je eerst de sfeer op een locatie wilt ervaren voordat je een keuze maakt. Tijdens de rondleiding vertellen we je alles over onze dagindeling en activiteiten en heb je alle tijd om je vragen te stellen aan de locatiemanager. We lopen samen door de locatie en de verschillende ruimtes. Je kunt eenvoudig een rondleiding aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een rondleiding? Bel dan gerust ons Servicebureau op 0317 412010. Bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 16:30 en op vrijdag van 09:00 tot 12:30.
Rondleiding aanvragen - inschrijven - Kinderopvang Wageningen

Je kind inschrijven

Heb je al een goed beeld van je favoriete locatie? Dan kun je je kind vrijblijvend inschrijven door ons digitale inschrijfformulier in te vullen.

Direct inschrijven

Dit kun je verwachten tijdens een rondleiding

Nadat je het aanvraagformulier voor een rondleiding hebt ingevuld, neemt de locatiemanager binnen 5 werkdagen contact met je op om een rondleiding te plannen. Tijdens een rondleiding kun je onze pedagogisch medewerkers aan het werk zien met kinderen van verschillende leeftijden. Afhankelijk van het tijdstip kun je zien hoe we kinderen naar bed brengen, lekker buiten spelen, uitdagende activiteiten aanbieden en samen eten.

Een goede voorbereiding op een rondleiding

Voorafgaand aan de rondleiding kun je alvast nadenken wat je belangrijk vindt bij kinderopvang. Vragen stellen en praten met medewerkers helpt om een goed beeld te vormen van de locatie. Schrijf daarom je vragen thuis alvast op, zodat je tijdens de rondleiding niets vergeet. Heeft je kindje bijvoorbeeld moeite met slapen? Vraag ons dan gerust welke slaapmogelijkheden er zijn op locatie. Heb je van tevoren of na de rondleiding vragen? Neem dan gerust contact op met ons Servicebureau.