Kinderkunst

Type dagopvang

 • Kinderdagverblijf

Contactgegevens

 • Niemeijerstraat 27
  6701 CL Wageningen
Locatie Kinderkunst - Kinderopvang Wageningen

Kinderdagverblijf op een mooie gelegen locatie

Kindercentrum Kinderkunst is gevestigd net buiten het centrum van Wageningen in een prachtig monumentaal pand. Onze opvanglocatie heeft grote, lichte groepsruimtes die rust en gezelligheid uitstralen.

Hele dagopvang

Kinderkunst biedt alleen hele dagopvang en bestaat uit twee kinderdagverblijfgroepen: de Fontein en de Dijk. Dit zijn verticale groepen waar kinderen van 0-4 jaar opgevangen worden. Grotere kinderen helpen de kleinere kinderen en kleinere kinderen leren van de grote kinderen.

We werken met een dagprogramma waarin we rust afwisselen met actieve momenten. De pedagogisch medewerkers geven de structuur van de dag aan. We eten en drinken samen aan tafel, we lezen boekjes en zingen samen in de kring. Er zijn ook volop momenten waarop kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Blokken bouwen in de bouwhoek, verkleden of spelen in de huishoek. We zorgen altijd voor voldoende uitdaging en prikkels om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling.

We bieden ouders de mogelijkheid om hun kindje buiten te laten slapen in speciale buitenbedjes. Buiten slapen zorgt ervoor dat kinderen langer slapen. Ook slapen ze vaak beter door de rustgevende natuurgeluiden en worden ze minder snel wakker van geluiden op de groep.

Grote, groene buitenruimte

Kinderkunst heeft een prachtige tuin, ingericht met natuurlijke materialen. Er zijn paadjes om te fietsen, bosjes om te verstoppen of een hut te bouwen en heuvels om op te rennen en af te glijden. We werken ook regelmatig in de moestuin, waar we zaadjes planten en het resultaat samen oogsten.

Sfeerimpressie Kinderkunst

Krijg alvast een inkijkje bij Kinderkunst. Ben je geïnteresseerd in deze locatie? Vraag een rondleiding aan of schrijf je kind vrijblijvend in.

Jouw aanspreekpunt

Locatiemanager

Linda Jochemsen

“Mijn naam is Linda en ik ben de locatiemanager van Kinderkunst. Mocht je vragen hebben die je niet op de groep kunt stellen, dan kun je daarvoor bij mij terecht. Uniek aan Kinderkunst is de ligging op een mooie plek in Wageningen. De pedagogisch medewerkers lopen zo met de kinderen heerlijk de Dijk op.”

Pedagogisch coach in opleiding

Melody-Ann Jagersma

“Mijn naam is Melody-Ann, pedagogisch coach op locatie Kinderkunst. Ik ondersteun pedagogisch medewerkers in hun pedagogisch handelen, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Hierdoor kunnen kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving ontwikkelen. Samen met de locatiemanager zorgen we voor deskundigheidsbevordering en pedagogische kwaliteit.”

Handig om te weten over Kinderkunst

 • Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag van 07.45 – 18.15 uur
  • Vroege opvang: 07.30 – 07.45 uur
  • Late opvang: 18.15 – 18.30 uur
 • Sluitingsdagen
  • De officieel erkende feestdagen (Hemelvaartsdag, Pasen, Koningsdag, Pinksteren, Kerst en Nieuwjaarsdag)
  • Op 24 en 31 december sluiten alle locaties om 17.00 uur.
  • Onze jaarlijkse studiedag voor alle medewerkers. De datum wordt jaarlijks vastgesteld. Je krijgt hier tijdig bericht over.
 • Oudercommissie

  Kinderkunst heeft een Lokale Oudercommissie. Lijkt het je leuk om mee te denken over de kwaliteit van onze opvang? Neem contact op met de locatiemanager voor meer informatie.

 • LRK-nummer en GGD inspectierapport

  Het LRK-nummer van deze locatie is 978800436. Kinderkunst staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Het nummer heb je nodig als je kinderopvangtoeslag aanvraagt bij de Belastingdienst. Het meest recente GGD-rapport van deze locatie vind je ook terug op de website van het LRK.

 • Haal- en brengtijden
  • Brengen tussen 07.45 – 09.00 uur
  • Halen tussen 16.30 – 18.15 uur

Lijkt deze locatie je leuk?

Heb je interesse in deze locatie? Dan nodigen we van harte uit om je kind in te schrijven via ons digitale inschrijfformulier. Het is ook mogelijk om een rondleiding aan te vragen om de sfeer op locatie te proeven.

Rondleiding aanvragen Inschrijven