Menzjes

Type dagopvang

 • Kinderdagverblijf

Contactgegevens

 • Lawickse Allee 130
  6709 DZ Wageningen
Locatie Menzjes - Kinderopvang Wageningen

Kleinschalig kinderdagverblijf met grote ontdektuin

Menzjes is gevestigd op de begane grond in het pand van zorgverzekeraar Menzis in Wageningen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig van opzet, waardoor er een huiselijke sfeer heerst. Het telt één verticale groep waar we kinderen van 0 tot 4 jaar opvang bieden. Door de kleinschaligheid van deze locatie is er veel ruimte voor persoonlijke overdracht met de pedagogisch medewerkers. Bij Menzjes is de ouderbetrokkenheid groot, want deze kleinste locatie beschikt over de grootste oudercommissie.

Fijne ontdektuin

We zijn veel te vinden in onze grote ontdektuin. Er is een zandbak, een speelhuis en veel ruimte om te fietsen. In de zomer staat er water in de beek waar we lekker mee kunnen spelen. De tuin is aangelegd met veel groen waardoor alle zintuigen bij de kinderen aan bod komen. We bieden ouders de mogelijkheid om hun kindje buiten te laten slapen in speciale buitenbedjes. Buiten slapen zorgt ervoor dat kinderen langer slapen. Ook slapen ze vaak beter door de rustgevende natuurgeluiden en worden ze minder snel wakker van geluiden op de groep.

Werken met thema’s

Bij Menzjes werken we met thema’s die bijdragen aan de ontwikkeling. We kijken naar wat aansluit bij de beleefwereld van kinderen en wat er leeft op de groep. Daar passen we onze thema’s op aan. Zo komt de politie langs bij het thema ‘beroepen’ en bouwen we een echte tent tijdens het thema ‘vakantie’.

Sfeerimpressie Menzjes

Krijg alvast een inkijkje bij Menzjes. Ben je geïnteresseerd in deze locatie? Vraag een rondleiding aan of schrijf je kind vrijblijvend in.

Jouw aanspreekpunt

Locatiemanager

Femke Brouwer

“Mijn naam is Femke Brouwer. Ik ben een opgewekte, ondernemende locatiemanager en moeder. Ik heb een pedagogisch trainingsbureau opgezet en ik ben werkzaam geweest als leidinggevende bij locatie Schateiland. Momenteel ben ik locatiemanager van wijk west waar Menzjes, Het Kievitsnest en De Belhamel onder vallen. Ik word blij van de zon, blije kinderen, dieren en rommelen in de tuin. Locatie Menzjes is besloten en kleinschalig van opzet met veel persoonlijke aandacht voor de belevingswereld van kinderen.”

Managementassistent

Amanda Lucas-van Holland

“Mijn naam is Amanda, ik woon al mijn hele leven in Wageningen en ik ben dit jaar met veel plezier gestart in de functie Management assistent van wijk west. Je kan bij mij terecht voor rondleidingen, vragen over de locatie, extra aanvragen en ruildagen. Naast mijn functie werk ik nog drie middagen op de bso bij het Kievitsnest. Locatie Menzjes is lekker kleinschalig, met een heerlijke buitenruimte, waar in de zomer een klein water beekje doorheen loopt. Heb je vragen en zie je me zitten op locatie, mag je altijd even binnenlopen.”

Handig om te weten over Menzjes

 • Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag van 07.15 – 17.45 uur

  Vroege en late opvang is bij Menzjes niet mogelijk.

 • Sluitingsdagen
  • De officieel erkende feestdagen (Hemelvaartsdag, Pasen, Koningsdag, Pinksteren, Kerst en Nieuwjaarsdag)
  • Op 24 en 31 december sluiten alle locaties om 17.00 uur.
  • Onze jaarlijkse studiedag voor alle medewerkers. De datum wordt jaarlijks vastgesteld. Je krijgt hier tijdig bericht over.
 • Oudercommissie

  Menzjes heeft een Lokale Oudercommissie. Lijkt het je leuk om mee te denken over de kwaliteit van onze opvang? Neem contact op met de locatiemanager voor meer informatie.

 • LRK-nummer en GGD inspectierapport

  Het LRK-nummer van deze locatie is 555389236. Menzjes staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Het nummer heb je nodig als je kinderopvangtoeslag aanvraagt bij de Belastingdienst. Het meest recente GGD-rapport van deze locatie vind je ook terug op de website van het LRK.

 • Haal- en brengtijden
  • Brengen tussen 07.15 – 09.00 uur
  • Halen tussen 16.30 – 17.45 uur

Lijkt deze locatie je leuk?

Heb je interesse in deze locatie? Dan nodigen we je van harte uit om je kind in te schrijven via ons digitale inschrijfformulier. Het is ook mogelijk om een rondleiding aan te vragen om de sfeer op de locatie te proeven.

Rondleiding aanvragen Inschrijven