Zwem BSO

Type dagopvang

  • Buitenschoolse opvang

Contactgegevens

  • Bornsesteeg 4
    6708 PE Wageningen
Locatie Zwem BSO - Kinderopvang Wageningen

Je A-diploma halen na schooltijd

Voor kinderen vanaf 4 jaar verzorgen wij op vrijdagmiddag in bso-tijd zwemlessen voor het A-diploma. De zwemlessen worden verzorgd door gekwalificeerde instructeurs van zwembad de Bongerd. De zwemlessen duren 45 minuten per les en zijn dus 15 minuten korter dan een reguliere zwemles.

De Zwem BSO kan alleen worden afgenomen in combinatie met bso-opvang op vrijdagmiddag bij Kinderopvang Wageningen. De school moet uiterlijk om 14:00 uur uit zijn. Is school later uit dan 14:00 uur, dan is de Zwem BSO helaas niet mogelijk.

Vervoer

Na schooltijd gaan kinderen naar hun eigen bso-locatie. Onder begeleiding van vaste medewerkers worden kinderen ’s middags naar zwembad de Bongerd gebracht. Na het zwemmen brengen we de kinderen weer terug naar de eigen bso.

Aanmelden en wachtlijst

Je kunt hier aanmelden voor de Zwem BSO. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst, omdat het aantal plaatsen bij de Zwem BSO beperkt is. Het verwerken van de wachtlijst doen wij op basis van een combinatie van inschrijfdatum en leeftijd. We adviseren om je kind ook bij het zwembad in te schrijven voor zwemlessen. Op het moment dat je kind aan de beurt is, wordt er contact met je opgenomen door de afdeling Kindplanning van Kinderopvang Wageningen. Voor vragen over de zwemlessen kun je rechtstreeks contact opnemen met het zwembad.

Marion van Leeuwen, locatiemanager

Je aanspreekpunt

“Mijn naam is Marion van Leeuwen en ik ben manager van de Zwem BSO. Ouders hebben in eerste instantie vooral contact met de groepsleiding, maar als er vragen zijn waar zij geen antwoord op hebben kom ik in beeld. De Zwem BSO is een geweldige service voor ouders en leuk voor kinderen. Wij brengen ze gezellig met elkaar naar het zwembad, daar hebben ze les van medewerkers van zwembad de Bongerd en daarna gaan ze weer samen terug naar de eigen BSO: alles prima verzorgd!”

Veelgestelde vragen

Lijkt deze locatie je leuk?

Heb je interesse in deze locatie? Dan nodigen we je van harte uit om je kind in te schrijven via ons digitale inschrijfformulier.

Inschrijven