Erkend leerbedrijf

Stage bij Kinderopvang Wageningen

Kinderopvang Wageningen biedt plekken aan voor BOL-, BBL-, HBO- en snuffelstages. Op deze pagina vind je alle informatie over stagelopen bij onze organisatie. Heb jij de juiste motivatie, leergierigheid en pedagogische visie? Wie weet kan je dan na je studie aan de slag bij Kinderopvang Wageningen!

Beroeps Opleidende stage

BOL-stage

Voor leerlingen die een mbo-opleiding pedagogisch medewerker volgen, hebben we op al onze locaties stageplekken. Je kan ervaring op doen op het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Elke stagiaire heeft een stagebegeleider, zij is werkzaam op jouw locatie en is je eerste aanspreekpunt. Tijdens je stage ben je niet bij ons in dienst maar je ontvangt wel een stagevergoeding conform de cao kinderopvang.

Neem contact op
Werken en leren tijdens een stage bij Kinderopvang Wageningen
Beroeps Begeleidende stage

BBL-stage

Je leert het meeste door gewoon te doen! Daarom is werken en leren zo’n goede combinatie. Je wordt opgeleid, terwijl je de theorie al in de praktijk uitvoert. Werk, leren, ontwikkelen en salaris: win-win-win! Binnen Kinderopvang Wageningen zijn er een aantal BBL-plekken beschikbaar. Wij bieden jou de kans om te werken én leren binnen onze organisatie.

Meer over werken en leren
Werken en leren bij Kinderopvang Wageningen

Solliciteren

Zoek je een fijne en leerzame plek om ervaring op te doen? Mail dan je cv en stage-informatie naar: werkenbij@kinderopvang-wageningen.nl of neem contact op met onze HR-medewerker Aniek Lucas door te bellen naar 0317-412010 of te appen naar 06-10027711.

Bekijk vacatures

HBO-stage

Volg je een hbo-opleiding als pedagogisch medewerker of een ander vakgebied? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wanneer jij een hbo-opleiding volgt waarmee je na afronding kwalificeert om in de kinderopvang te werken, zijn er ook mogelijkheden voor een stageplek bij ons. Volg je een pedagogische opleiding die kwalificeert om in de kinderopvang te mogen werken (Tip! Check het in de diplomachecker) en heb je 50% van je studiepunten behaald? Dan is er zelfs al de mogelijkheid om bij ons te werken in de vorm van een interessante bijbaan!

Bekijk vacatures
Werken en leren tijdens een BBL-stage bij Kinderopvang Wageningen

Snuffelstage

Zit je op de middelbare school en ben je nieuwsgierig naar werken in de kinderopvang? We bieden op een aantal locaties snuffelstages aan. Kom vooral eens kennis maken hoe het is om te werken bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een snuffelstage.

Werken en leren tijdens een stages bij Kinderopvang Wageningen

Veelgestelde vragen

Bekijk vacatures

Bekijk vacatures

Contact opnemen

Contact opnemen